Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Λαθρομετανάστες και «Καλλικράτης»… ίσον λόγχες στα πλευρά του Έθνους!

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου και η Κυβέρνησίς του, με διάφορα λεκτικά σχήματα, επικοινωνιακού τύπου, να μας πείση επί του ότι το κάθε καρυδιάς καρύδι που – κατ’ αρχήν λαθραίως – εισέβαλε στη χώρα μας πρέπει να έχει και δικαίωμα ψήφου, δεν… μασάμε!..

Διότι, απλούστατα, από την πρώτη μικρή αρχή της θητείας του ως πρωθυπουργός, διεφάνη, πλήρως, η πρόθεσίς του να αλλοιώση τον εθνικό χαρακτήρα της Ελλάδος και να περάσχουν τα σχέδια της παγκοσμιοποιήσεως και στη δική μας χώρα.

Βεβαίως, «πλάτη» στο σχέδιο αυτό έχει από πολλού θέσει ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Σημίτης, γνωστότατος για την παγκοσμιοποιημένη πολιτική του φυσιογνωμία, όταν, από το 1996, διεκήρυσσε τις απόψεις του περί «πολιτικών και οικονομικών προσφύγων» και έβγαζε… καντήλες όταν άκουγε περί λαθρομεταναστών. Είχε βαθειά στο μυαλό του ο άνθρωπος ριζωμένη την αντίληψι ότι πρέπει να αλλοιώσει το εθνικό πληθυσμιακό στοιχείο.

Και πώς αλλοιώς θα το επετύγχανε αυτό; Μόνον διά της μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών, από κάθε σημείο του ορίζοντος. Οπότε, με την πάροδο των ετών, αυτοί θα νομιμοποιούντο και φυσικά ο ίδιος ή κάποιος συνεχιστής του πανούργου αυτού σχεδίου του, θα τους απέδιδε και το δικαίωμα ψήφου.

Ο άξιος συνεχιστής του «έργου» αυτού, δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον κ. Γ. Παπανδρέου!.. Ο οποίος πλήρως υπακούων στα κελεύσματα των ηγητόρων της παγκοσμιοποιήσεως βάλθηκε από την ώρα που ανέλαβε την ηγεσία του Έθνους να το ξεχαρβαλώσει με κάθε τρόπο. Πρώτη ενέργειά του αυτή της καταργήσεως των Υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, δεύτερη να αποβάλλει τον χαρακτηρισμό «εθνικός», «εθνική» ή «εθνικόν» από κάθε Δημόσια Υπηρεσία (παράδειγμα το Υπουργείο Παιδείας), αφού έτσι προσεδίδετο η έννοια του Ελληνικού Έθνους σε αυτήν, τρίτον να δώσει δικαίωμα ψήφου στους κάθε λογής αλλοδαπούς που κάποια στιγμή εισέβαλαν λαθραίως στην Ελλάδα.


Κοντά σε όλα τούτα, με το πρόσχημα της διοικητικής αναδιαρθρώσεως της χώρας, έβαλε μπρος την ξεχαρβαλώσει εντελώς με το περιβόητο σχέδιο «Καλλικράτης»…
Χωρίζει, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου την Ελλάδα σε 13 «δεσποτάτα» ή αν θέλετε μικρά κρατίδια, εκ των οποίων ο κάθε ένας «μικρός πρωθυπουργός» θα μπορεί να ασκεί και εξωτερική πολιτική και γιατί να μην μπορεί, αφού σε όλα τα άλλα (οικονομικά, κοινωνικά κ.λπ.) από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα έχει το δικαίωμα τούτο.

Συνοψίζοντας, έχουμε και λέμε:

Ψήφος στους λαθρομετανάστες – κατ’ αρχήν λαθρομετανάστες – σημαίνει ΑΛΛΟΙΩΣΙ της βούλησης των Ελλήνων.

Ψήφος στους συγκεκριμένους ανθρώπους σημαίνει παγκοσμιοποίησις της Ελλάδος.

Ψήφος στους συγκεκριμένους, σημαίνει ότι είναι δυνατόν (βαθμιαίως) να «αποκτήσουμε» μέχρι και Υπουργούς από το Αφγανιστάν, το Κουρδιστάν, το Πακιστάν κ.λπ. Βεβαίως, ο κ. Παπανδρέου και οι υποτακτικοί του αρνούνται την τοιαύτη εξέλιξι επί του παρόντος. Αργότερα, όμως, θα «επιτευχθεί» και αυτό.

Ψήφος στους ξένους εισβολείς (…και τους αποκαλούμε έτσι, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν προσεκλήθη από την Ελλάδα και ως λαθρομετανάστες προσήλθαν στα εδάφη μας) σημαίνει ότι είναι πιθανόν να αντικρύσουμε σε ανώτερα αξιώματα του δημοσίου βίου της χώρας και κάποιον ΠΡΑΚΤΟΡΑ ξένης δυνάμεως.

Ο «Καλλικράτης» δε, σε συνδυασμό με τους πολυπληθείς ξένους «μας» μπορεί να επιφέρει και την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ σε ορισμένα «δεσποτάτα».

Το πρώτο, εν πάση περιπτώσει, βήμα γίνεται και εφ’ όσον… «πάνε καλά τα πράγματα» είναι πιθανότατο να δούμε στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκησι (τον Νοέμβριο) αντί του οποιουδήποτε Έλληνα να εκλεγεί ο τάδε αλλοδαπός (πρώην λαθρομετανάστης), ο δε Έλληνας να εκλέγεται… κλητήρας. Υπερβολικό; Περιμένετε και σιγά – σιγά θα το δούμε κι αυτό.

Και για να μην μειδιάσει ο αγαπητός Αναγνώστης, ας αναλογισθεί τι έχει να γίνει σε περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται και πληθύνεται, εν αντιθέσει με το Χριστιανικό – Ελληνικό που, λόγω της υπογεννητικότητος, φθίνει. Ας πούμε στους νομούς της Θράκης.

Αυτά και… μη χειρότερα καθώς: Ο μεν κ. Παπανδρέου και οι υποτακτικοί του παρατηρούν αενάως τις (ανύπαρκτες) αντιδράσεις των Ελλήνων, από την άλλη δε πλευρά ο κοσμάκης απορροφημένος στην μάχη της επιβιώσεως, το Δ.Ν.Τ. και την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, αφήνει και σπρώχνει την προαναφερθείσα καταιγίδα να πλησιάζει.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου